Huur je IT-uitrusting op een flexibele manier, het loont!

Besparen op je IT-toestellen en toch genieten van de laatste nieuwe versies? Het kan! Je kunt op een eenvoudige manier bijvoorbeeld een laptop huren en toch goedkoper uitkomen dan wanneer je het zou aankopen. Hoe dit kan lees je in dit artikel!

Huren is goedkoper

Als je als bedrijf of vereniging een aantal laptops, ipads of tablets nodig hebt, is huren het overwegen waard. Misschien heb je deze toestellen slechts een beperkte tijd nodig. Of misschien wil je altijd up-to-date zijn en de laatste nieuwe modellen en software in huis hebben. De aankoop van nieuwe toestellen is een vrij grote investering en dan zit je onmiddellijk vast voor een aantal jaren. Tegenwoordig evolueert de IT-wereld zo snel dat je nieuwe laptop volgend jaar alweer oud is. Met een goed uitgewerkt huurplan ben je gegarandeerd goedkoper af dan wanneer je al je toestellen zou aankopen.

Huren geeft meer flexibiliteit

Het huren van je IT-materiaal geeft optimale flexibiliteit die je nooit bij het aankopen kunt realiseren. Heb je bijvoorbeeld voor slechts een paar dagen enkele toestellen nodig, dan kun je deze perfect huren. Zo kun je al een ipad huren vanaf één exemplaar. Maar wil je er de volgende dag al 100 huren, dan kan dit eveneens zonder problemen. Zonder voorafgaande investering ben je toch op een zeer korte tijd volledig geïnstalleerd. En je kunt je contract altijd verlengen als je dit wenst.

Huren geeft zekerheid

Wanneer je IT-toestellen huurt, ben je zeker dat ze werken zoals het hoort en dat je altijd kwaliteit voor je geld hebt. Een bedrijf als Flex IT Rent zal de toestellen bij jou komen installeren als je dat wilt. Een reeks tablets huren was nog nooit zo makkelijk. Combinaties van verschillende toestellen, verschillende modellen en diverse software zijn mogelijk.

Tags: