Vloerkleed kwantum: de Vincentia

Ben jij op zoek naar een mooi vloerkleed om je huiskamer op te leuken, omdat je pas bent verhuisd of omdat het tijd is om je huis opnieuw in te richten? Wat het ook is, met een vloerkleed creëer je al snel de juiste sfeer in de ruimte en dan met name met de Vincentia van de Kwantum. Hieronder lees je meer over dit prachtige Kwantum vloerkleed.

Kenmerken van de Vincentia

Vloerkleed Vincentia kenmerkt zich door een patchwork patroon. Dit patroon bestaat uit meerdere vlakken met diverse designs en kleuren. Dit zorgt voor een heel uniek en sfeervol geheeld. De Vincentia is er bij de Kwantum in 4 verschillende kleuren, namelijk:vloerkleed vincentia

  • Grijs
  • Turquiose
  • Blauw
  • Azuur

Afhankelijk van de kleuren in jouw huis, kun je dus de gewenste kleur kiezen. Daarnaast zijn de Vincentia vloerkleden verkrijgbaar in meerdere formaten. De kleinste maat is 170 x 240 centimeter en dan is er nog een formaat groter met de afmetingen 200 x 280 centimeter. Voor iedere ruimte wat wils dus. Verder is het vloerkleed gemaakt van 100% katoen en beschikt het over een antislip. De poolhoogte is 3 millimeter en het poolgewicht is 1300 gram/m². Dit geldt voor beide afmetingen. Tot slot kun je het vloerkleed niet buiten gebruiken, bijvoorbeeld voor op het terras. Het vloerkleed is alleen geschikt voor binnen.

Voordelen van een vloerkleed

Denk jij eraan om een Vincentia vloerkleed in huis te halen? Twijfel niet langer, want aan een vloerkleed zitten alleen maar voordelen. Het ene voordeel van een vloerkleed, is dat je hem neer kunt leggen waar je maar wilt. Leg hem bijvoorbeeld onder de bank en de salontafel om een gezellig hoekje te creëren of leg hem juist op een plek waar nog geen meubels staan, zodat de ruimte wordt opgevuld. Een ander voordeel van een vloerkleed, is dat je er werkelijk waar niets voor hoeft te doen. Het enige wat je hoeft te doen, is hem uitrollen. Geen spijkers die in de muur geslagen hoeven te worden of een bouwpakket met een ingewikkelde handleiding. Binnen no time creëer jij een huiselijke sfeer in je huis!

De Vincentia past in iedere stijl

Ben jij tijdens het lezen verliefd geworden op de vloerkleden of ben jij al tijden op zoek naar dit soort vloerkleden? Bekijk dan eens de Vincentia van de Kwantum. Door het hedendaagse patchwork patroon past het kleed zich aan in iedere stijl. Van modern tot landelijk, het vloerkleed Vincentia biedt de finishing touch die elke inrichting verdiend.